STEAUA FARA NUME

Events
18/12/2021 17:30

Dacă vă era dor de seratele Rosumovi și vă surâde ideea de tematic, în decembrie, inaugurăm un sezon de evenimente inspirate de piese de teatru, filme celebre sau romane din perioada interbelică.

Fiindcă trăim vremuri incerte vă propunem să evadăm împreună în alte universuri, în căutare de repere, explorând diverse subiecte inspirate fie de stilul de viață sau de cariera unor personalitățide admirabile din trecutul nostru istoric, fie de afinitățile emoționale pe care le avem cu personaje din teatru și literatură. Din decembrie, Rosumovi va dedica câteva evenimente: Reginei Maria, Marthei Bibescu, Cellei Serghi, personajelor sau subiectelor din operele lui Camil Petrescu, Garabet Ibrăileanu, Mihail Sebastian sau Eliade. Vor fi prezenți la seratele noastre artiști în roluri de interpreți sau curatori; nu vor lipsi niciodată muzica și dansul, iar designerul Carmen Secăreanu a acceptat invitația Rosumovi de a realiza o colecție de haine și accesorii dedicată acestor serate.

Ne revedem pe 18 decembrie, la "Steaua fara nume ", o serată cu parfum interbelic, care se va desfășura la HARE, proiectul cel mai recent al arhitectului Corvin Cristian, ce va deveni scena noastră.

Un tribut adus de Rosumovi piesei lui Mihail Sebastian, Steaua fără nume va fi o călătorie prin atmosfera petrecerilor din anii '40, de la București sau Sinaia, cu romanțe, mătăsuri, cu pene și vin spumant. Însă, mai târziu, de pe terasa romantică din parcul Herăstrău a restaurantului HARE, ne vom aventura și ca pasageri clandestini ai unui tren care gonește în noapte, înspre astre "fără nume"...

Vă așteptăm sâmbata viitoare de la 17.30 la HARE să petrecem împreună și mai romantic decât până acum!

* Accesul la eveniment va fi permis conform normelor legale în vigoare, cu certificat verde sau cu test PCR negativ, facut cu maxim 24h înainte.

Sâmbătă,18 Decembrie

Program:17.30-22.00

Adresa: HARE, intrarea în parcul Herăstrău din Piața Charles De Gaulle

Preț intrare: 60 Ron

Detalii: office@rosumovi.com ;Tel: 0731304315