Soiree Cinema, un tribut adus de Rosumovi si Optimef filmului contemporan si muzicii usoare romanesti, invita publicul bucurestean la o serata dansanta ce va include si o mostra de cinema.


Ideea acestei petreceri s-a nascut din fascinatia noastra pentru glamourul si poezia anilor 70-80' de la Festivalului de Muzica Usoara Mamaia sau Cerbul de Aur, dar si din nevoia de a retrai diverse emotii sau ipostaze ale societatii nostre surprinse in peliculele unor tineri regizori romani.
Seratele noastre vor debuta cu o sesiune scurta de cinema in aer liber, in timp ce invitatii pot servi bauturi sau cina din meniul terasei Si-Lounge si vor culmina pe ringul de dans. 

Selectia noastra de proiectii cuprinde 3 scurtmetraje, filme de debut ale unor regizori romani tineri sau filme premiate la festivaluri internationale, ce nu au mai fost proiectate decat in cadrul unor festivaluri la noi. Iar playlistul seratei va fi o compilatie de slagare celebre, interpretate de Aura Urziceanu, Mihaela Runceanu, Angela Similea, etc, dar si hit-urile mai recente din anii 2000. 

Pe scurt, despre scurtmetrajele de la Soiree Cinema:

“Albastru si rosu, in proportii egale” ( 21 min), 2018, regizor Georgiana Moldoveanu, selectionat la Cinefondation, din cadrul Festivalului de Film de la Cannes

“Borcane pline cu orice SRL”, (22min), regizat de Catalina Simion Călin;

“A night in Tokoriki”, (18 min), 2016, regizat de Roxana Stroe, a castigat la TIFF premiul “Romanian Days for Short Film” 


Decalat in August

Pret intrare: 60 Lei

Rezervari mese: office@rosumovi.com / +40731304315