RUNAWAY

Events
08/07/2020 19:30

Rosumovi continuă sezonul Premiere Nights cu Runaway, un performance de balet, susținut de balerina Diana Gal. Aceasta va fi acompaniată de Bogdan Tal si Bogdan Cristescu, cei doi DJ care semnează coloana sonoră a spectacolului.


„Runaway", o poveste contemporană despre feminitate, maturizare și dualitate, se derulează în jurul balerinei Diana Gal, demi-solistă la Opera Româna, absolventă a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică, cu o experiență vastă, jucând de-a lungul timpului în opere clasice de teatru și balet precum „Lacul Lebedelor”, „Aida”, „Romeo și Julieta” sau „Frumoasa din Pădurea Adormită”.

În locul sălii de spectacol vom avea un covor de dans și o panoramă urbană la înalțime, scena balerinei fiind amenajată de Rosumovi pe rooftop-ul One Magheru, iar în locul pianului vom avea pupitrul lui Bogdan Tal și al lui Bogdan Cristescu, cei doi DJ. Aceștia au compus un sound inspirați din opera lui Ceaikovski, din "The Swan" a lui Camille Saint-Saens și piesele lui Kanye West.

In cadrul Rosumovi, o balerină exersează variațiunile lui Odette, frumoasa prințesă care se transformă în lebădă (din cunoscuta operă a lui Ceaikovski), însă coloana sonoră actuală și orașul în lumina apusului îi oferă un context modern.

Runaway este un proiect susținut de IQOS.