P.A.R.T.Y - Spectacol de Teatru

Events
21/05/2019 19:00
Vă așteptăm marți, 21 mai, de la 19.00. la spectacolul P.A.R.T.Y de Tom Basden, regizat de Anca Maria Colteanu. Începem seara efervescent, cu prosecco, urmând ca spectacolul sa înceapă la 20.00.

P.A.R.T.Y este o radiografie a societăţii dominate de “alternative facts” şi “fake news” , o comedie tip sitcom despre nişte minţi fragede dezbătând probleme ample precum încălzirea globală, terorismul, comerțul echitabil, ascensiunea Chinei. Într-o ţară în care toţi vorbesc despre schimbare, un grup de tineri „idealişti” iau atitudine şi hotărăsc să înfiinţeze un nou partid politic, pentru a salva lumea. Motivele lor, subiectele de discuţie și modul în care se iau deciziile sunt sursa unui umor spumos care se construiește pe tot ce definește și consumă noua generație. 

P.A.R.T.Y
Marți, 21 mai, de la 19.00
Retros, strada Popa Nan, nr. 82, etajul 1  

Tom Basden este actor si dramaturg britanic. A fost nominalizat de doua ori la Premiile BAFTA, a castigat premiul Fringe First si Premiul de comedie la Edinburgh. A co-scris serialul 'Plebs' și episoade pentru unele dintre cele mai de success seriale de comedie britanice, incluzând 'Peep Show', 'Fresh Meat' și 'The Wrong Mans'.

Distribuție:
Radu Micu / Emilian Mârnea (Jared),
Andrei Morariu (Jones),
Ilinca Hărnuţ (Mel),
Simona Cuciurianu (Phoebe),
Rareş Andrici (Duncan)
Traducerea: Deea Avram, Ilinca Hărnuţ, Simona Cuciurianu.
Scenografia: Bogdan Costea
Asist. scenografie:  Ana Ivan
Video design: Matei Mihai Visuals & Cristina Zainea
Make-up: Mihaela Vasiloi
Foto © Andrei Gîndac
Sound design: Ovidiu Savu 
Regia: Anca Maria Colteanu