L'AVVENTURA ROSUMOVI x WATERMELON. O CROAZIERĂ CU VELE ÎN ITALIA

17/06/2023 00:00 - 11.00 RON

Rosumovi, toate pânzele sus! Destinația Italia! În iunie 2023 ne aventurăm și noi cu Watermelon Voyage, într-o croazieră cu vele pe coasta de Nord a Siciliei.

Watermelon Voyage, un concept de sailing parties, care oferă publicului românesc călătorii și petreceri de neuitat pe Marea Mediterană, celebrează în vara aceasta a 11- a regată și ne-au invitat să navigăm alături de ei în insulele Eoliene.

În perioada 17-24 iunie. L'Avventura Rosumovi. Vom fi parte dintr-o flotă cu veliere, inițiată de Watermelon, cu itinerariul - Vulcano, Panarea, Salina, Stromboli, Lipari. Îmbarcarea se va face la Portorosa. Iar gazda ambarcațiunilor Rosumovi dar și organizatorul grupului nostru va fi Connie Preda ( fondator Rosumovi).

Pe 17 iunie ne vom împrieteni cu vântul pentru că ne vom petrece următoarele zile  pe mare, în golfuri sau pe plaje cinematice ( din filmele lui Antonioni), însă vor fi și cine romantice în porturi și petreceri în apă sau pe uscat, oferite de Nicecream Fm & Rosumovi.

P.S. Pentru Rosumovi au fost rezervate 2 yachturi catamaran (cu 4 cabine fiecare) și dacă doriți să călătorim împreună, vă invităm să ne contactați cât mai curând pentru a vă oferi detalii despre programul croazierei.


L'AVVENTURA ROSUMOVIi x WATERMELON. O croazieră cu veliere în Italia.

17-24 IUNIE. Vulcano, Panarea, Salina, Stromboli, Lipari.

Pret croazieră:

- cazare: 1000 euro/ persoană ( prețul include un loc de dormit intr-o cabină de 2 pers / skipper/ acces la toate petrecerile oferite de NicecreamFm & Rosumovi)

- cheluieli barcă : 150 euro (taxe port, benzină ambarcatiune)

- un depozit garanție: 150 euro ( care va fi returnat la finalul călătoriei)

*Detalii si rezervări : connie@rosumovi.com / 0731304315

*Persoanele interesate vor primi toate detaliile despre program pe email, iar plata pentru croazieră se va achita integral la Watermelon Voyage.