L'APPUNTAMENTO PER L'APERITIVO

Events
19/05/2022 18:30

A ajuns mai devreme la întâlnire. S-a oprit la bar și a comandat două pahare de prosecco, deși nu era sigur că Ea va veni.

Își scriau de o lună și, fiind nerăbdător să o întâlnească, i-a trimis un buchet de flori și a invitat-o joi la un aperitivo în parcul Herăstrău. Nu a primit niciun răspuns, dar dimineață a asigurat-o din nou printr-un sms că El va fi acolo și o va aștepta.

Era atât de încântat că amândoi iubeau muzica, dansul și Italia...Iar din fotografii s-a convins că de fapt pe Ea o căutase în toate femeile frumoase pe care le-a întâlnit. Și de câte ori nu i s-a părut că recunoaște un anumit parfum sau că părul cel mai nonșalant este al ei.. Se gândea acum și la acel appuntamento și la o rochie fluidă, cu spatele gol...

Joi, 19 mai, Rosumovi vă invită să devoalați misterul și flirtul din universul primelor întâlniri, lăsând loc și nostalgiei din scenariul regăsirilor mult așteptate.

L'Appuntamento per l'aperitivo. La Inpresso Lounge Herăstrău, La 18.30.

Ne-a fost dor de emoția și de efervescența Italiei, așa că vă pregătim o serată dansantă memorabilă. Inpresso Lounge Herăstrău ne va oferi la începutul serii un "aperitivo" și ringul de dans înconjurat de copaci, iar noi vom petrece pe muzica din Italia anilor '60-'70, fredonând toate refrenele de la Sanremo. 


Ci vediamo presto!


19 Mai,  la 18.30

Locatie: Inpresso Lounge Herăstrău, Str Nordului nr 1

Pret : 70 Lei (pretul include și un "aperitivo"- o gustare oferită la primul cocktail/ prosecco comandate la bar)

Detalii la : office@rosumovi.com, tel. 0731304315