HUMAN NATURE

Events
03/05/2020 19:00

Ne-am dorit să punctăm monotonia izolării cu momente de care ne e teribil de dor, așa că am inițiat Premiere Nights, o serie de spectacole difuzate în live streaming pe care plănuim să le vizionăm purtând rochii de mătase și sorbind dintr-un pahar de prosecco.

Duminică, 3 mai, am inaugurat sezonul spectacolelor Premiere Nights By Rosumovi cu recitalul Human Nature, suținut de violoncelistul Andrei Cavassi, acompaniat la pian de Cătălin Ene.

Andrei face parte din cea de-a patra generație de muzicieni din familia sa. A cântat de-a lungul timpului în Orchestra Filarmonică George Enescu și Orchestra Națională Radio. Din 2014, a început să lucreze ca muzician pentru Huis Ten Boch Company și să concerteze în Japonia, tară care i-a devenit o inspirație foarte puternică pentru muzica sa și în care s-a relocat pentru a-și urma vocația. Andrei Cavassi a cântat alături de artiști precum Mischa Maisky sau Angela Gheorghiu și a susținut concerte în locații de prestigiu ca Teatrul Colon din Buenos Aires sau Filarmonica din Berlin, iar în 2019 a fost premiat cu medalia de aur la Concursul de Interpretare de la Viena.

Repertoriul de duminică a inclus un mix de compoziții clasice și pop, de la Preludiul din Suita I pentru violoncel a lui Bach la piesa Human Nature , interpretată de Michael Jackson.

Concertul Human Nature a fost difuzat în live streaming pe pagina noastră de Facebook.

Nu uitați să dați join pe pagina noastră de Facebook pentru a urmări spectacolele următoare!