L'APPUNTAMENTO

Mai

Dacă vă era dor de întâlniri răvășitoare și de rochii cu spatele gol pe ringul de dans, vă invităm sâmbăta aceasta la un Appuntamento.

Read more >
/storage/events/51/2_550_415_5.p7xrecsm4lsmstrqdhwvuledl2q.jpg

O Serată În Negru & Roz

May

O atracție irezistibilă pentru bujorii sau trandafirii lui Cy Twombly și texte din perioada interbelică despre bătăliile cu flori de la Șosea, piesa, "N-ați văzut o fată", răsunându-mi pe repeat ca o mantră Vedanta, dar mai ales frânturi din povestea casei pe care am descoperit-o într-o seară, plimbându-mă pe Aleea Alexandru, m-au îndemnat să vă invit la o serată cu tematică. 

Read more >

A POP OPERA AFFAIR

March

Într-o dimineață te-ai ascuns prin casă. Nu te-am găsit nici la fereastra de lângă espressor, nici la oglinda de pe hol, nici pe terasă... dar, căutându-te în garderobă, am regăsit voaleta cu trandafir albastru, din mătase și colecția ta de mănuși Erau acolo și mănușile din macrameu ale mamei și cele lungi din piele moale roz, Lanvin, pe care le-ai purtat la Scala; și acelea albe cu perle, pe care le luai mereu cu tine la Paris...Îmi amintesc și de mănușile din catifea, cu un singur deget, cu care plecai la NY, iar pentru show-urile de pe Broadway împachetai șI câteva perechi colorate, din satin...

Read more >
/storage/events/48/2_550_415_5.01_opera_webcover.png

Breakfast at Tiffany's

November

"Breakfast at Tiffany/s" sau conceptul seratei Rosumovi de vineri imaginează un cadru new yorkez și invocă vibrația petrecerilor de la înălțime, pe ritmuri de funky jazz. 

Read more >

L'appuntamento

October

Era atât de încântat că amândoi iubeau muzica, dansul și Italia...Iar din fotografii s-a convins că de fapt pe Ea a căutase în toate femeile frumoase pe care le-a cunoscut până atunci...În timp ce o aștepta se întreba dacă îi va recunoaște parfumul sau dacă părul ei este nonsalant...Dar își amintea și de acel appuntamento & de o rochie fluidă cu spatele gol...

Read more >
/storage/events/44/2_550_415_5.lappuntamento_web_cover.png

L'APPUNTAMENTO PER L'APERITIVO

MAY

A ajuns mai devreme la întâlnire. S-a oprit la bar și a comandat două pahare de prosecco, deși nu era sigur că Ea va veni.

Read more >