Runaway

July

Rosumovi continuă sezonul Premiere Nights cu Runaway, un performance de balet, susținut de balerina Diana Gal. Aceasta va fi acompaniată de Bogdan Tal si Bogdan Cristescu, cei doi DJ care semnează coloana sonoră a spectacolului.

Read more >
/storage/events/40/2_550_415_5.01_1080_runaway.jpg

Human Nature

May

Ne-am dorit să punctăm monotonia izolării cu momente de care ne e teribil de dor, așa că am inițiat Premiere Nights, o serie de spectacole difuzate în live streaming pe care plănuim să le vizionăm purtând rochii de mătase și sorbind dintr-un pahar de prosecco.

Read more >

Premiere Nights

April

Pentru ca Rosumovi este o comunitate, deci un organism care trebuie să se adapteze și să continue să vibreze, deschidem fereastra din perspectiva universurilor noastre personale, momentan izolate.

Read more >
/storage/events/38/2_550_415_5.premier_nights.jpeg

Dueling Pianos

January

Update: Dueling Pianos este sold out.

Read more >

Revelion Orient Express

Dec 31, 2019

Capitolul 1. UN PASAGER DE SEAMĂ CĂLĂTOREȘTE CU VENICE SIMPLON - ORIENT EXPRESS

31 decembrie 2019. O seară de iarnă friguroasă pe mealeaguri bucureștene. Ora nouă. Garnitura trenului era alcătuită dintr-un vagon restaurant, cu podele în tablă de șah, mese de bistro acoperite cu fețe de masă albe, scaune Thonet și canapele tapițate cu catifea. Fraze entuziaste și voalete din dantelă se profilează pe fundalul unei melodii timpurii din repertoriul lui Cole Porter.
Nu, nu ştiuse despre ce era vorba. Auzise numai nişte zvonuri, cu totul obișnuite în astfel de cazuri.

Read more >
/storage/events/27/2_550_415_5.revelionorientexpressv2clean.jpg

Life On Mars

December

Pe 9 decemberie, vă așteptăm la aniversarea a 2 ani de Rosumovi să continuăm voiajul nostru, de la saloane interbelice la inteligență artificială cu o expoziție născută în zodia utopiei. Pe 9 decembrie, la Qreator, toastăm pe ritmuri intergalactice și vă oferim cadou o mostră de viață pe Marte. 

“Explorăm pentru a ne satisface fantezia de a descoperi lumi noi, dar și motivați de găsirea unei soluții pentru viitor. Vom crea până vom distruge și vom distruge de dragul creației. Vom consuma și vom degrada.” (Andrei Lăcătușu).

Andrei Lăcătușu este un artist digital specializat în randări 3D. Lucrările sale surprind fațetele omului pe fondul ciclului repetitiv de creație și distrugere și traseul de la fascinație și uimire în fața noului, la consumerism, conflict și dispute asupra resurselor.

Read more >

Invitation To Love Part II

Nov 09, 2019

Rosumovi și Maurice Munteanu vă asteaptă pe 8 noiembrie la Invitation To Love, o fantezie conturată în jurul unui playlist ca o scrisoare de dragoste pentru anii ‘60 si ’70.

Read more >
/storage/events/24/2_550_415_5.coveritalianparty-1.jpg

Myself in Blue

Oct 31, 2019

Myself In Blue a invitat publicul Rosumovi la un solo show sub umbrela izolării, solitudinii și a melancoliei, sustinut de tânărul artist român, Matei Vladimir Colteanu. Prin analogii cu obiecte cotidiene precum lampioanele de pe Calea Victoriei și avatarurile Facebook sau pornind de la exemple din lumea animalelor, precum modul în care racii își construiesc cuiburile de nisip, artistul explorează claustrarea identității, examinând o paletă largă de posibilități,de la atitudinea stoică în fața situațiilor distructive la nevoia de singurătate și de control asupra acesteia.

Read more >