Despre fragilitate si forta

March

Pornind de la binomul fragilitate forta, Rosumovi propune o experiență completă: o lectură extrem de vizuală, a cărei fragilitate este intensificată de ilustrația în nisip, ce sta tot sub semnul efemerității.

Read more >
/storage/events/33/2_550_415_5.crossroads.jpeg

Invitation to Love

February

Invitation To Love este o fantezie conturată în jurul unui playlist ca o scrisoare de dragoste pentru muzica anilor ‘60 și ’70 din Italia și Franța. Ideea unei astfel de petreceri s-a înfiripat în lipsa unui context care să încurajeze dansul pe scena bucureșteană. Playlistul lui Maurice Munteanu oscilează între nostalgie și flirt, de la Gianni Morandi la Raffaella Carra, de la Dalida la Sexy Sushi. Am adăugat acestui mix rochii cu bretele spaghetti și cantități astronomice de prosecco și Grand Marnier. 

Read more >

Dueling Pianos

January

Update: Dueling Pianos este sold out.

Read more >
/storage/events/29/2_550_415_5.dueling_pianos.jpeg

Revelion Orient Express

Dec 31, 2019

Capitolul 1. UN PASAGER DE SEAMĂ CĂLĂTOREȘTE CU VENICE SIMPLON - ORIENT EXPRESS

31 decembrie 2019. O seară de iarnă friguroasă pe mealeaguri bucureștene. Ora nouă. Garnitura trenului era alcătuită dintr-un vagon restaurant, cu podele în tablă de șah, mese de bistro acoperite cu fețe de masă albe, scaune Thonet și canapele tapițate cu catifea. Fraze entuziaste și voalete din dantelă se profilează pe fundalul unei melodii timpurii din repertoriul lui Cole Porter.
Nu, nu ştiuse despre ce era vorba. Auzise numai nişte zvonuri, cu totul obișnuite în astfel de cazuri.

Read more >

Invitation To Love Part II

Nov 09, 2019

Rosumovi și Maurice Munteanu vă asteaptă pe 8 noiembrie la Invitation To Love, o fantezie conturată în jurul unui playlist ca o scrisoare de dragoste pentru anii ‘60 si ’70.

Read more >
/storage/events/24/2_550_415_5.italianparty.png

Myself in Blue

Oct 31, 2019

Myself In Blue invită publicul Rosumovi la un solo show ce stă sub umbrela izolării, solitudinii și a melancoliei, sustinut de tânărul artist român, Matei Vladimir Colteanu. Prin analogii cu obiecte cotidiene precum lampioanele de pe Calea Victoriei și avatarurile Facebook sau pornind de la exemple din lumea animalelor, precum modul în care racii își construiesc cuiburile de nisip, artistul explorează claustrarea identității, examinând o paletă largă de posibilități,de la atitudinea stoică în fața situațiilor distructive la nevoia de singurătate și de control asupra acesteia.

Read more >

HITCHCOCK: A CINEMATIC DINNER

Oct 24, 2019

Maestrul suspansului, Alfred Hitchcock, și-a păstrat reputația și în rolul de amfitrion, de fiecare dată când a găzduit una dintre cinele sale tematice, niște feste jucate invitaților săi, de multe ori neavertizați. La una dintre ele, întreg meniul a fost albastru, la o alta, a inclus specialități precum ragout de reptilă, consomme de cobră sau un tort în forma unei biserici abandonate, construită lângă un cimitir. Mâncarea a funcționat ca aluzie și în filmele sale, dacă ne gândim la sendvișurile sinistre din Psycho sau invitația lui Grace Kelly la un picior de pui în To Catch a Thief.

Read more >
/storage/events/22/2_550_415_5.hitchcockculeu.jpg