Breakfast at Tiffany's

November

"Breakfast at Tiffany/s" sau conceptul seratei Rosumovi de vineri imaginează un cadru new yorkez și invocă vibrația petrecerilor de la înălțime, pe ritmuri de funky jazz. 

Read more >
/storage/events/45/2_550_415_5.01_breakfast_webcover.png

L'appuntamento

October

Era atât de încântat că amândoi iubeau muzica, dansul și Italia...Iar din fotografii s-a convins că de fapt pe Ea a căutase în toate femeile frumoase pe care le-a cunoscut până atunci...În timp ce o aștepta se întreba dacă îi va recunoaște parfumul sau dacă părul ei este nonsalant...Dar își amintea și de acel appuntamento & de o rochie fluidă cu spatele gol...

Read more >

L'APPUNTAMENTO PER L'APERITIVO

MAY

A ajuns mai devreme la întâlnire. S-a oprit la bar și a comandat două pahare de prosecco, deși nu era sigur că Ea va veni.

Read more >
/storage/events/43/2_550_415_5.lappuntamento_cover_website-2.png

Doamna T.

FEBRUARY

În februarie, Rosumovi vă invită într-o călătorie romantică, pe urmele Doamnei T. Anticipând emoțiile și introspecția pe care ni le va oferi opera lui Camil Petrescu, ne-am propus o incursiune în romanul Patul lui Procust în așteptarea întâlnirii cu voi.

Read more >

STEAUA FARA NUME

DECEMBER

Dacă vă era dor de seratele Rosumovi și vă surâde ideea de tematic, în decembrie, inaugurăm un sezon de evenimente inspirate de piese de teatru, filme celebre sau romane din perioada interbelică.

Read more >