Doamna T.

Events
11/02/2022 18:30

În februarie, Rosumovi vă invită într-o călătorie romantică, pe urmele Doamnei T. Anticipând emoțiile și introspecția pe care ni le va oferi opera lui Camil Petrescu, ne-am propus o incursiune în romanul Patul lui Procust în așteptarea întâlnirii cu voi.

Ne era dor de fluiditatea și estetica personajelor camilpetresciene, de gesturile lor totale în dragoste, trecute prin filtrul lucid al autorului, dar cel mai mult ne-a emoționat regăsirea cu doamna T. și dorim să-i dedicăm conceptul primei serate Rosumovi din 2022.

Vă așteptăm pe 11 Februarie la Luna Cafe& Bistro să călătorim în timp sub mirajul poeziei și distincției doamnei T., cel mai tulburător personaj feminin din literatura română.

Serata noastră va fi despre bucuria revederii, romantism, eleganță. Vom asculta romanțe interpretate de Doina Badea și tangouri, vom dansa pe muzica Mariei Tănase...În zona de decor colaborăm cu Galeriile Rădulescu și vom expune piese de mobilier și bijuterii din anii 20-40, iar ținuta muzei noastre, Doamna T,  va fi imaginată de designerul Carmen Secăreanu.Accesul la eveniment va fi permis conform normelor legale în vigoare, cu certificat verde sau cu test PCR negativ, facut cu maxim 24h înainte.

Vineri, 11 Februarie, de la 18.30

Adresa: Luna Cafe & Bistro, Str Viitorului, 32

Preț intrare: 80 Lei

Detalii: office@rosumovi.com / tel. 0731304315