Breakfast at Tiffany's

Events
25/11/2022 21:00

"Breakfast at Tiffany/s" sau conceptul seratei Rosumovi de vineri imaginează un cadru new yorkez și invocă vibrația petrecerilor de la înălțime, pe ritmuri de funky jazz. 

Ne revedem vineri, 25 noiembrie, de la 21.00. La restaurantul The After 5.

Ne era dor de efervescența New York-ului sau de zumzetul de acolo, - de acel freamăt sonor, care se concentrează deasupra a zeci sau sute de conversații, oscilând între o eleganța nonșalantă și exuberanță!
Iar noul restaurant, "The After 5", acest rooftop dintr-o clădire modernă și înaltă, de pe bulevardul Kogălniceanu, cu un bar atrăgător, canapele mici din catifea, lumini pudrate și cu priveliște la Operă, ne amintește cel mai mult de locațiile din orașul cu zgârie-nori. 

Locurile sunt limitate la serata noastră, dar sigur vor fi multe apariții încântătoare, cu ținute accesorizate a la Holly Golightly sau Truman Capote; puteți comanda și sushi pe lângă cocktailuri, prosecco sau vin și dansăm pe un playlist vibrant, curatoriat de Rosumovi. Iar pianistul Marius Vernescu ne va oferi un intro sublim de jazz dansant.

Marius Vernescu, câștigător al prestigiosului Montreux Jazz Festival, este considerat a fi unul dintre cei mai străluciți muzicieni de jazz din România.

Vă așteptăm. 


Vineri, 25 noiembrie, de la 21.00

La The After Five, Blvd Kogălniceanu Nr 53, etajul 7

Pret :100 Lei

Dresscode:ținută elegantă

Detalii & rezervari: 0731304315

*Locuri limitate